Verzekeringen

Verzekeringen

Er is de mogelijkheid om je in Nederland tegen veel risico’s verzekeren. Maar welke verzekeringen zijn er echt nodig? Welk product past bij de huidige situatie en  wensen? Hoe snel wordt de schade afgewikkeld? En betaal je momenteel niet te veel?

Verzekeren is maatwerk. Want risico’s verschillen van gezin tot gezin en iedereen gaat daar op zijn eigen manier mee om. Om op maat en voordelig verzekerd te zijn, is een advies van een onafhankelijke, betrouwbare en deskundige financieel adviseur beslist nodig.

Vijf stappen naar een goed advies

Als u bij ons aanklopt voor een verzekeringsadvies, doorlopen we samen met u een aantal stappen.

1. Wat is uw vraag? Wat wilt u bereiken? Wat zijn uw zorgen?

2. Hoe is uw persoonlijke en financiële situatie?

3. Wat zijn mogelijke oplossingen?

4. Welke oplossing is voor u het best?

5. Welk product van welke aanbieder sluit het best aan bij uw wensen?

Onafhankelijk en deskundig verzekeringsadvies

Omdat wij zaken doen met verschillende verzekeraars, hebben wij de beschikking over uitgebreide mogelijkheden. Wij vinden daardoor altijd de dekking die past bij uw wensen, tegen de laagst mogelijke premie. Bovendien gaan wij na of u niet over- of onderverzekerd bent en checken wij uw verzekeringspakket regelmatig.

Meer dan een goed advies

Wij doen meer dan adviseren en bemiddelen. Onze meerwaarde zit hem ook in een zorgeloze en snelle schadeafwikkeling. Verzekeraars kunnen soms bureaucratisch en zakelijk te werk gaan. Laat het daarom aan ons over om de schadeafhandeling te bespoedigen. Wij nemen de administratie en de correspondentie graag voor onze rekening. Zo bent u verlost van de rompslomp en de stress.

Persoonlijke benadering

Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij uw belang centraal staat en kunnen u daardoor gericht adviseren.